Een online krediet ? Natuurlijk ! Ontdek onze tips en trucs. | Elantis

Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Onze pact verantwoord lenen
Blog

Een online krediet ? Natuurlijk ! Ontdek onze tips en trucs.

online krediet aanvraagen

U doet uw aankopen op internet,  de laatste apps op uw smartphone hebben geen geheim meer voor u ? Aarzel dan niet langer en vraag uw krediet online aan !

 Waar beginnen?

Een site voor online kredieten moet u niet enkel de mogelijkheid geven om uw lening te berekenen en simulaties uit te voeren. U moet er vooral inlichtingen en advies vinden. Raadpleeg altijd de verschillende rubrieken van de site (FAQ, blog, woordenlijst, enz.)

Denk eraan om telkens te zoeken naar het beste krediet in functie van het doel van uw aanvraag. Een auto ? Een huwelijk ? Renovatiewerken in uw woning ? Elk project verdient een afzonderlijk tarief ! Vergelijk dus de verschillende simulaties en houd het tarief en de aangeboden voorwaarden in het oog zodat deze steeds overeenkomen met uw budget en uw plannen.

Ik heb mijn online krediet gevonden , en nu ?

Alvorens uw gegevens online in te vullen in een aanvraagformulier, wees voorzichtig en controleer of de site beveiligd is ! Het adres van de website moet hiervoor beginnen met « https » (en het groen slotje), zoals onze Elantis site.

Houd de nodige documenten bij de hand (identiteitskaart, loonbrief, enz.).

Kijk uit naar de algemene voorwaarden die de kredietverlener telkens op zijn site ter beschikking moet stellen en controleer het gebruik van uw persoonlijke gegevens. U moet zicht altijd kunnen verzetten tegen het gebruik van uw gegevens voor commerciële of reclamedoeleinden.

Mijn online krediet is aanvaard en wat nu ?

Digitale handtekening via identiteitskaart, verzenden van het contract via mail of post, dit zijn reeds bestaande mogelijkheden !

Elantis heeft gekozen voor de vertrouwenspartner. Voor de ondertekening van het kredietcontract wordt u gecontacteerd door één van onze partnermakelaars uit uw eigen regio. Jullie maken samen een afspraak op zijn kantoor, of op aanvraag bij uw thuis. Hij drukt alle documenten af, geeft u alle nodige uitleg, begeleidt u tijdens de ondertekening van het contract en beantwoord uw laatste vragen.

Ik heb geen twijfels meer, Elantis is mijn vertrouwenspartner voor mijn online krediet !

Een kredietsimulatie berekenen

Vul een waarde in tussen 5000 - 20000

Vul een waarde in tussen 5000 - 50000

Vul een waarde in tussen 3701 - 50000

Vul een waarde in tussen 5000 - 50000

Keys

Hypothecaire leningen

Ontdek onze verschillende oplossingen om uw woonproject in hypothecaire leningen te financieren.

Ik bereken mijn lening
Yoga

Opgelet, geld lenen kost ook geld

Elantis neemt uw budget heel serieus. Onze experten staan klaar om u te begeleiden naar de beste keuzen in uw belang.

Onze pact verantwoord lenen
Phone