Het ideale moment om uw auto te financieren aan een gunstig tarief ! | Elantis

Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Onze pact verantwoord lenen
Blog

Het ideale moment om uw auto te financieren aan een gunstig tarief !

autosalon autolening

 U wacht op de salonvoorwaarden om van auto te veranderen ? Het Autosalon is ook het ideale moment om uw auto te financieren aan een gunstig tarief !

 Hoe mijn autolening kiezen ?

Tijdens het Autosalon is de concurrentie heel groot maar het tarief is zeker niet het enige criterium dat u voor ogen moet houden. Naargelang de instelling kan de maximaal aangeboden duurtijd schommelen tussen 60 en 120 maanden en kan het kredietbedrag oplopen tot 120% van de aankoopprijsvan de wagen. Sommige banken volgen eveneens de milieuvriendelijke trend en bieden een korting op “groene” auto’s.
Ook de autodealers zijn actief en overstromen onze brievenbussen met reclamefolders waarinn ze uitpakken met de 0% lening. Deze aanbieding is natuurlijk wel aantrekkelijk  maar is meestal wel gelinkt aan de storting van een voorschot of de betaling van een hoge laatste maandlast. Vergeet ook niet dat de kortingen op de auto zelf waarschijnlijk een stuk minder zullenl zijn indien u kiest voor de 0%  op de lening. In de meeste gevallen heeft u er alle belang bij om de kortingen op de wagen te onderhandelen en daarna uw krediet aan te vragen bij de bank of instelling van uw keuze. Dit zal u niet tegenhouden om toch te kunnen genieten van een zeer gunstig tarief.
Welke keuze u ook maakt, dank eraan om de geldigheid van uw aanbod na te gaan. De aangebode rente is soms enkel geldig gedurende het Autosalon. Indien u twijfelt over de mogelijke aanvaarding van uw autolening, vergeet dan zeker niet om de bestelbon te tekenen “onder voorbehoud van het verkrijgen van een autofinanciering”.

En een online autolening ?

U heeft de beste prijs voor uw nieuwe wagen bekomen en heeft besloten om die te fiancieren via een online autokrediet ?
Elantis biedt zijn krediet voor nieuwe wagens aan voor alle auto’s van minder dan 3 jaar en geeft u de mogelijkheid om tot en met 110% van de aankoopprijs te ontlenen voor het betalen van de bijkomende kosten (verzekering, belasting inverkeerstelling, enz.).

U koopt liever een tweedehands wagen ?

Voor elke wagen ouder dan 3 jaar, aangekocht via een garage of autodealer, stelt Elantis eeen autolening tweedehands wagen voor aan de beste tarieven en u kan steeds tot en met 110% van de prijs van de wagen financieren.

Raadpleeg de voorwaarden van onze online autolening voor nieuwe wagens en tweedehandswagen en bereken de maandlast van uw online krediet.

Een kredietsimulatie berekenen

Vul een waarde in tussen 5000 - 20000

Vul een waarde in tussen 5000 - 50000

Vul een waarde in tussen 3701 - 50000

Vul een waarde in tussen 5000 - 50000

Keys

Hypothecaire leningen

Ontdek onze verschillende oplossingen om uw woonproject in hypothecaire leningen te financieren.

Ik bereken mijn lening
Yoga

Opgelet, geld lenen kost ook geld

Elantis neemt uw budget heel serieus. Onze experten staan klaar om u te begeleiden naar de beste keuzen in uw belang.

Onze pact verantwoord lenen
Phone