online simulatie hypothecaire lening

HYPOTHECAIRE LENING

U droomt van een eigen thuis, maar welk onroerende project past  het beste bij u?
 

Uw woning kopen

U heeft het huis van uw dromen gevonden …  Aarzel dan niet langer!
Elantis helpt u stap voor stap bij het verwezenlijken van het grootste project van uw leven.                                                                         
Dankzij onze simulator van hypothecaire leningen kan u heel gemakkelijk uw onroerende lening berekenen op het moment dat u het beste uitkomt ongeacht waar u zich bevindt in Belgiê!
Een vaste of variabele rente ? Een korte of lange duurtijd ? Wij hebben het woonkrediet dat het beste bij uw budget past!

Uw woning bouwen

Uw eigen woning bouwen heeft veel voordelen: u kiest het bouwgrond, de gewenste materialen, de exacte plaats van uw leefruimte en de orientatie van uw terras, …
Dit project vraagt wel veel tijd en energie, zeker indien u de uitgaven wenst te beperken.
Elantis  kan u begeleiden gedurende de volledige duurtijd van dit groot project en helpt u om de constructie binnen het gewenste budget te houden door uw hypothecaire lening samen met u te berekenen en te bedenken.
Neem contact met een van onze partnermakelaars en geniet van zijn advies voor uw hypothecair krediet in België.

online simulatie renovatielening werken

Uw woning verbouwen

  • U wenst de oude zolder om te vormen tot een bijkomende kamer of speelruimte voor de kinderen?
  • U wenst de volledige isolatie van uw woning te herzien?
  • Of eindelijk de badkamer vernieuwen?

Voor elke type renovatiewerken, ambitieus, ecologisch of bescheiden, heeft Elantis oplossingen om deze te financieren via een onroerende lening, hypothecair krediet of lening op afbetaling.
Bereken online, overal in België, uw simulatie voor een renovatielening of neem contact met een partnermakelaar om hem uw renovatieproject uit te leggen.

Wederopname krediet

Indien u een hypothecaire lening in omloop heeft bij Elantis en u na enkele tijd een bijkomende bedrag nodig heeft om renovatiewerken uit te voeren in uw woning, kan u een wederopname van uw krediet vragen voor het bedrag dat u reeds terugbetaald heeft. Het minimumbedrag bedraagt 25.000€ en de werken moeten via facturen worden aangetoond.
Aarzel niet langer, bereken uw hypothecaire lening online met onze simulator en krijg onmiddellijk de beste voorwaarden voor uw werken en renovaties.

Kopen om te huren

U bent reeds eigenaar van uw woning en wenst te investeren in een bijkomende aankoop? U wenst deze tweede woning te verhuren om bijkomende huurinkomsten te bekomen?
Dit ambitieus project verdient een doordacht plan aangezien u alleen verantwoordelijk zal zijn voor de terugbetaling van de gevraagde  hypothecaire lening.
Uw patrimonium verdient een aangepast beheer en Elantis beschikt over de nodige ervaring  omu bij te staan in dit project.
Neem contact met een van onze financiële deskundige en geniet van de beste adviezen voor uw hypothecair krediet.

Overbruggingskrediet

Het overbruggingskrediet geeft u de mogelijkheid om een pand te kopen, te verbouwen of te bouwen , in afwachting van de verkoop van een ander pand, de vereffening van een nalatenschap, de betaling van een levensverzekering of de ontvangst van een oplegsom in het kader van een scheiding, enz.
Het grootste voordeel is dat u enkel intresten moet afbetalen in afwachting van de verkoop, nalatenschap, enz. U zal het ontleend kapitaal  enkel moeten terugbetalen wanneer u de gelden ontvangt van de verkoop, nalatenschap of andere financiële opbrengst.
Wij helpen u om dit type dossier op te starten! Contacteer één van onze kredietmakelaars en krijg de beste voorwaarden voor uw hypotecaire lening.

En voor bedrijven

Dit krediet richt zich specifiek op vennootschappen naar Belgisch recht die een woning willen aankopen met als doel het privé-gebruik.
Het samenstellen van dit type kredietdossier is eerder complex en vraagt dus een uitgebreide en scherpe analyse. Dit type lening wordt ook vaak voorgesteld in het kader van een fiscale optimalisatie.
Aarzel niet om contact op te nemen met één van onze gespecialiseerde makelaars zodat hij u kan helpen in uw zoektocht naar de beste hypothecaire lening voor uw bedrijf.  

Waarom Elantis kiezen ?

Applicability true - Icon

Lage rentevoeten

De rentevoeten van hypothecaire leningen zijn zeer voordelig. U heeft eveneens de keuze tussen een vast of variabel tarief.

Applicability true - Icon

Fiscaal voordelig

Voor de meeste hypothecaire projecten kan u genieten van fiscale voordelen in functie van uw persoonlijke situatie en de regio waarin u woont

Applicability true - Icon

Vrije keuze van het bedrag en de duurtijd

U bepaalt zelf welk bedrag u wenst te onlenen (minimum 12.500€) en in hoeveel jaar u uw hypothecaire lening wenst terug te betalen (maximum 25 jaar).

Applicability true - Icon

Mogelijkheid tot wederopname van de terugbetaalde bedragen

U kan de reeds terugbetaalde bedragen van uw hypothecair krediet, in omloop bij Elantis, opnieuw ontlenen om nieuwe onroerende projecten te financieren.

Applicability true - Icon

Hypothecaire inschrijving

Om uw lening bij Elantis te waarborgen zal Elantis een inschrijving nemen op de woning die u aankoopt.

Applicability true - Icon

Hoofdzakelijk met privé-doeleinden

Een woonkrediet is de ideale oplossing indien u het huis dat uw aankoopt voor privé-doeleinden gebruikt.

De stappen van uw hypothecaire lening

Ik kan mijn maandlast online berekenen en verschillende formules vergelijken.

Ik vind een makelaar in mijn eigen buurt om mijn project te bespreken.

Ik leg mijn project online uit door een formulier in te vullen en bereid mijn afspraak voor.

Een simulatie berekenen voor een hypothecaire lening